Miten laihduin 98 kilosta 56 kiloon vain 31 päivässä?

Hei! Kaikki ovat huomanneet, että olen laihtunut paljon ja alkaneet pommittaa minua kysymyksillä. Yritin parhaani kirjoittaa vastauksen kaikille ja tukea teitä kaikkia, mutta epäonnistuin: koska viestejä oli niin paljon, minun olisi pitänyt olla online koko ajan. Joten päätin kirjoittaa tämän postauksen vastatakseni kysymykseen: "Miten onnistuit laihtumaan 42 kiloa?" (Tämä ei tarkoita ettettekö voisi silti kirjoittaa minulle ja kysyä jotakin, näin elämäni on vaan helpompaa).

Muodonmuutokseni vei minulta vain YHDEN KUUKAUDEN! USKOMATON TULOS, VAI MITÄ?

Taustaa

En ole koskaan ollut laiha, mutta huomasin, että lihoin jatkuvasti enemmän. Kolme hirveää makkaraa ilmestyivät vatsaani, näytin bulldogilta bikinissä, ja lanteeni, jalkani ja takapuoleni kasvoi kasvamistaan! Päätin saada hoikan ja terveen kropan millä tahansa keinolla, joten minä Lakkasin syömästä rasvaista ja paistettua ruokaa ja luovuin raskaista ilta-aterioista. Kävin aamulla juoksulenkeillä ja illalla treenaamassa salilla, mutta laihtumisen sijaan jatkoin lihomista! Kuukauden kuluttua painoni saavutti 98 kilon kamalan luvun. Tein ruokavaliostani yhä tiukemman, jättäen pois lihan, leivän, ranskalaiset ja karkit. Päädyin syömään vain hedelmiä ja vihanneksia ja juomaan vain vettä. Kokeilin kamalan kalliita laihdutusteitä ja -pillereitä, mutta mikään ei tuntunut toimivan minulle. Jonkin ajan kuluttua pudotetut kilot palasivat lopenuupuneeseen kehooni.

Dieetit tai pillerit eivät auta, ne ovat vain rahastusta!
Treenaaminen on rankkaa ja vie liian pitkään nähdä tuloksia. Mitä minun kannattaisi tehdä?

Lukuisten dieettien, pillereiden ja salilla vietettyjen tuntien jälkeen sekä tuhansien personal trainerille maksettujen eurojen jälkeen luovutin kokonaan. Eräänä päivänä törmäsi artikkeliin Fat Killer ja päätin kokeilla sitä. Vaikka olin kuullut, että Demi Moore, Katy Perry, J-Lo ja monet muut julkkikset laihduttivat tämän ravintolisän avulla, olin epäileväinen. Mutta koska olin jo kokeillut kaikkea ja aloin olla epätoivoinen, minulla ei ollut vaihtoehtoja! Sitä paitsi, luin arvosteluja tuotteesta ja ne olivat todella vaikuttavia!

Miljoonat naiset Euroopassa ja Yhdysvalloissa ovat päässeet eroon liikakiloistaan Fat Killer ansiosta. Tutkimusten mukaan 96,7% pudotti 12-17 kiloa kolmessa viikossa!

Olin tehnyt päätökseni! Menin tuotteen sivuille, tarkistin kaiken uudelleen ja tilasin Fat Killer. Se saapui parissa viikossa. Luin ohjeet ja aloin ottaa Fat Killer, 2-3- kapselia päivässä.

Tulokset!

Vain kolmen viikon kuluttua tulokset olivan tyrmäävät - olin laihtunut 25 kiloa! Turvotus oli poissa ja ihonikin oli paljon paremmassa kunnossa! Lanteet ja vatsa pienentyivät huomattavasti - ja mielialani parani! Aloin uskoa, että voisin taas olla kaunis ilman diettaamista tai liikuntaa! Joten söin edelleen kaikkea mitä halusin! Olin kyllästynyt näännyttämään itseäni ja kuntoilemaan...

Neljännen viikon lopulla olin laihtunut toiset 17 kiloa! Minusta tuli fitimpi ja se inspiroi minua käyttämään portaita hissin sijasta joka kerta. Mikä ennen oli minulle rankkaa liikuntaa, oli nykyisin helppoa ja nautinnollista! En voinut uskoa, että se tapahtui vain siksi, koska seurasin yksinkertaisia Fat Killer -ohjeita! Jos minä pystyin siihen - kaikki pystyvät! Neljä viikkoa kuluivat nopeasti ja vähitellen 42 kiloa olivat poissa!

Saavutin tavoitepainoni 31 päivässä. Vatsani oli kadonnut, laihduin 42 kiloa ja sain vartalon, josta en ollut uskaltanut haaveillakaan!

Fat Killer on muuten testannut National Academy of Sciences vuonna 2014. Tulokset olisivat olleet jymypommi, mutta niitä ei koskaan julkistettu.
Luulen, että se johtui siitä, että ne olisivat vieneet lääkeyhtiöt, kuntosalit, ravintoneuvojat ja ylihinnoitellut klinikat konkurssiin!
Ei mikään ihme: Fat Killer on naurettavan halpa!

Nyt suosittelen Fat Killer ystävilleni ja kollegoilleni. Tärkeää: tilaa tuotteen virallisilta sivuilta muuten saatat saada väärennetyn tuotteen.Olin tyytyväinen tuloksiin ja uskon, että sinäkin tulet olemaan! Unohda stereotyypit: et tarvitse dieettejä ja kuntoilua saadaksesi kivan kropan!

Kaikki, jotka ovat laihtuneet vain ottamalla Fat Killer, olkaa hyvät ja jakakaa tuloksenne täällä! Autatte vakuuttamaan ihmisiä, joille tuotteesta on todellista hyötyä! Kiitokset!

3/05/2016

Hei siellä! Minulla on mahtavia uutisia! Fat Killer -yhtiön edustajat ovat ottaneet minuun yhteyttä tarjotakseen

32 KOMMENTIT

 1. Katariina

  Hyvä Mari, kiitos kun innostit minua vihdoin hankkiutumaan eroon hirveistä kiloistani. Kolme viikkoa kului ja olen laihtunut 12 kiloa. Painoni on nyt 62 kiloa ja kuten lupasit, se ei enää vaihtele. Parhain terveisin, Katariina

 2. Vanessa

  Olen haaveillut hoikasta vartalosta pitkään, luin Fat Killer tältä sivulta kolme kuukautta sitten. Olin epäröinyt tiaamista, mutta vihdoin äitini suostutteli minut. Se ei ole iso hinta toteutuneesta unelmasta! Nyt laihdumme yhdessä. Hän tosin paremmalla menestyksellä kuin minä =(

 3. Onnellinen vaimo

  Hei Mari! Noudatin neuvoasi ja kokeilin Fat Killer ja....olet oikeastaan pelastanut perheeni ja avioliittoni =) Mari, sinä ihana tyttö! Mieheni käytös minua kohtaan on muuttunut paljon lähiaikoina, olen saanut itseluottamusta... Oloni on UPEA! =)

 4. Kullanmuru

  Hei naiset, liityn pian laiheliinikerhoon!! Sain juuri Fat Killer! Kiitos, kun olette jakaneet tuloksenne, ne motivoivat minua alkamaan kuurin. Toivottavasti pääsen vihdoin eroon kaikesta rasvasta. Minäkin aion kirjoittaa tänne edistyksestäni xoxo

  • Mari Järvinen

   Hei Kullanmuru! Ole iloinen puolestasi! Tärkein asia on sisäinen harmonia, mutta se on mahdoton saavuttaa ilman harmoniaa kehosi kanssa. Odotan innolla ensimmäisiä tuloksiasi. Ja muista: pieni edistys on parempi kuin ei edistystä ollenkaan! Tsemppiä!

 5. Karoliina

  Hei Mari! Olen hyvin iloinen että löysin nettisivusi ja toivon löytäväni tukea täältä. Olen yrittänyt monia painonpudotusmenetelmiä, mutta valitettavasti tulokseni eivät ole yltäneet täyttämään odotuksiani. Pituuteni on 159 cm ja painoni on 87 kiloa - kuinka noloa!!! Minun täytyy laihtua vähintään 17 kiloa ja Fat Killer vaikuttaa olevan viimeinen toivoni...

  • Mari Järvinen

   Hei Karoliina! En ole ainoa joka tuli hoikaksi ottamalla Fat Killer ! Minun ystäväni kokeilivat sitä myös ja SE TOIMII, joten annan teille 100%:n takuun, ettette tule pettymään taas. Olemme kaikki iloisia tuloksistamme ja toivomme teille samaa!

   Naiset, haluan kysyä teiltä vielä kerran, olkaa kilttejä ja käyttäkää pari minuuttia tulostenne jakamiseen, koska sharing is caring! Ehkä viestinne saa jonkun vihdoinkin muuttumaan laihaksi, kauniiksi ja onnelliseksi!!

 6. Cowgirl

  Sain paketin eilen ja aloitin uuden elämän tänään! En malta oottaa, että näen ensimmäiset tulokset!

 7. Kuningatar Margit

  Hyvä Mari! Kiitos niin paljon! Laihduin erittäin nopeasti, mutta mikä tärkeintä, paino ei ole tulossa takasin. Suosittelen ravintolisää tytöilleni, koska en halua nähdä heidän näännyttävän itseään kuoliaaksi enää.

 8. Mari Tuominen

  Minulla on treffit huomenna ja menemme illalliselle hienoon ravintolaan. Joitakin viikkoja sitten pelkkä ajatus sinne menemisestä ja ruoan syömisestä tietämättä kuinka monta kaloria siinä on olisi ollut painajainen. Mutta nyt en välitä! Tiedän, että voin syödä mitä haluan enkä liho. Laihduin 17,5 kiloa tämän ravintolisän avulla vain kuukaudessa! Kiitos, Mari!

  • Helena K.

   Vau Mari, saavutitko oikeasti tuloksesi vain kuukaudessa? Ehkä minunkiin pitäisi hankkia Fat Killer... Lihoin taas 2 kaksi kiloa, ihan kamalaa...

 9. Pieni merenneito

  Unohda kaikki epäilykset, tämä todella toimii! Ystäväni myös pudotti painoa näillä kapseleilla - noin 18 kiloa kahdessa kuukaudessa, ellen erehdy. Vaikuttavaa, vai mitä?

 10. Alina Jokinen

  Kiitos arvosteluistani, naiset! Motivoitte minut tilaamaan Fat Killer ja tekemään töitä paraantakseni itseäni! Pudotin jo 5 kiloa, enää 6 jäljellä niin olen tavoitepainossani!

 11. Sari

  Tässä joitakin tuloksiani: laihduin 29,5 kiloa käymättä salilla kertaakaan! Kaikki olivat niin ihmeissään siitä lol

  • Mari Järvinen

   Hei, Raisa! Olen erittäin iloinen puolestasi! Mutta muistaakseni halusit pudottaa hieman enemmän. Tuo on upea alku! Jatka samaan malliin! Onnea ja suukkoja!

 12. Hanna

  Hei Mari! Luin postauksesi ja päätin tilata Fat Killer Menen pian tapaamaan lukiokavereitani pitkästä aikaa ja olisi noloa painaa 115 kiloa ja käyttää kokoa XXL!!! Olin niin laiha 17-vuotiaana... Nyt painan 67 kiloa ja ostin illaksi M-kokoisen mekon. Minulla on vielä paljon parannettavaa, mutta olen todella kiitollinen, että sain sinulta motivaatiota aloittaa! Kiitos!

 13. Alina

  Saavutuksesi ovat yksinkertaisesti tyrmääviä... mutta ymmärsinkö oikein, ettei minun tarvitse noudattaa mitään dieettiä? Minua ällöttää ajatuskin taas yhden matalakalorisen tms. dieetin noudattamisesta... ei enää nälkiintymistä kiitos!

  • Mari Järvinen

   Alina, olet oikeassa. Fat Killer ei vaadi minkäänaisen dieetin noudattamista. Tiedämme kaikki, että heti lopetettuasi dieetin kaikki kilot palaavat - mitä ei ikinä tapahdu, jos otat Fat Killer Joten älä huoli, kokeile sitä ja tuet näkemään!

 14. Saara

  En voi olla jakamatta tätä!!! Laihduin 40 kiloa kolmessa kuukaudessa!!! Tämä ravintolisä on oikea aarre! Miehelläni ja minulla on meneillään toinen kuherruskuukausi ;)

 15. Olivia Seppä

  Siskoni osti minulle tämän ravintolisän viime vuonna. Ensin pidin sitä naurettavana - miten muka voi laihtua ilman ruokavaliota ja liikkumista - mutta sitten hän suostutteli minut kokeilemaan... En ajatellut että se olisi mahdollista... Aloin ottaa kapseleita helmikuussa ja toukokuussa MINUN TÄYTYI UUSIA KOKO VAATEKAAPPINI! Kaikki vaatteet olivat vaan liian isoja minulle!!! Laihduin 68 kilosta 52 kiloon alle kuukaudessa!!! 2 vuotta on kulunut eikä painoni ole muuttunut!!! Olen nyt iloinen tyttö! Johtopäätöksenä, tätä teidän tulee kokeilla Fat Killer parin viikon ajan... sitten näet...

  • Mari Järvinen

   Vau, Olivia, tuloksesi ovat todella vaikuttavia! Hyvät naiset! Pyydän anteeksi, etten ole voinut vastata kaikille, mutta luen kyllä kaikki viestini ja haluan sanoa, että olen iloinen ja ylpeä teistä ja saavutuksistanne!

 16. Merita

  Siitä on niin kauan, että tuntuu naurettavalta, että olen joskus painanut 91 kiloa... Nyt painoni on 66 ja mitä teenkin tai syön niin se ei muutu! Jaan ylpeydellä edistyskuvani teidän kanssanne:

 17. Tellervo

  Hyvä Mari ja kaikki jotka ovat kirjoittaneet arvostelun tänne! En osaa sanoin ilmaista kiitollisuuttani ja onneani... Olen 33-vuotias ja viime vuosina olen kokenut helvetin painoni takia. Jopa helpoin treeni oli minulle haastavaa, selkääni särki, minua alkoi helposti heikottaa ja väsyttää... Luin postauksesi ja päätin kokeilla Fat Killer, ja tulokset ylittivät kaikki odotukseni! Nyt painan 63 kg - ennen olin 105 kg! Laihduin nuo 42 kiloa kolmessa kuukaudessa! Oloni on mahtava, tunnen itseni 10 vuotta nuoremmaksi! Minulla ei enää ole hengenahdistusta ja selkääni ei enää satu!

  • Mari Järvinen

   Hei, Anna! Älä huoli, näin ei tule käymään. Katso vain kuvia minusta ja kaikista muista naisista - laihduimme nopeasti, emmekä ole saaneet yhtään kiloa takaisin! Tämä laihdutustuote todella toimii ja se auttaa kehoasi hallitsemaan rasvaa. Kokeile ottaa ravintolisää viikon ajan ja huomaat eron heti!